danalache11

Portarul Voinţei Sibiu, Remus Dănălache, a trecut prin momente grele în timpul cantonamentului din Antalya. Fotbalistul a şocat când şi-a anunţat prietenii de pe Facebook că va divorţa, publicând o poză cu soţia sa şi un alt bărbat.danalache11

Acum, portarul anunţă ca a depăşit momentul şi că se gândeşte numai la fotbal şi la realizarea obiectivului echipei, salvarea de la retrogradare.

“Am trecut de acel moment, m-am gândit numai la fotbal. A contat mult şi sprijinul colegilor şi a prietenilor. Turul va fi mai greu decât returul, sper, totuşi, să ne împlinim obiectivul, salvarea de la retrogradare. Echipele s-au întărit cu transferuri, de acum contează cum se vor forma relaţiile de joc”, spune Dănălache.

“Sper să nu mai fiu nevoit să fac gesturi extreme”

“Divorţul de pe Facebook” nu a fost singurul moment în care portarul de 28 de ani a uimit opinia publică. În turul campionatului, într-un meci cu Petrolul din luna octombrie pierdut în final de sibieni cu 4-1, Dănălache a găsit o metodă inedită de protest la adresa arbitrilor şi s-a întors cu spatele la penalty-ul executat de Daniel Opriţa.

“Sper că nu voi mai fi nevoit să fac astfel de gesturi, dar nu regret deloc ce am făcut. Îmi doresc ca arbitrajele să fie corecte şi să câştige cine merită”, mai zice portarul Voinţei.

Hotărât să divorţeze

Deşi spune că a trecut peste dezamăgirea cauzată de escapada soţiei, Dănălache anunţă că nu va da înapoi şi va divorţa.

“Sunt hotărât să merg până la capăt, fără regrete”, conchide fotbalistul.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.