Mr White şi Eric Prydz, printre Dj-ii de la spectacolul Sensation Ocean of White de la Bucureşti

0 174

Dj-ii Mr White, Eric Prydz, Fedde le Grand, Pete Tong şi Hardwell vor performa în cadrul primului spectacol marca Sensation în România – „Ocean of White” -, care va avea loc pe 21 aprilie, la Romexpo, în Capitală, informează ProFM, partenerul media al evenimentului. Eric Prydz

Joi seară, Dj-ii GreeG şi Marius Onuc de la ProFM au divulgat în exclusivitate ce vedete vor încinge atmosfera la Sensation – „Ocean of White”, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, care se va desfăşura în Pavilionul Central al Romexpo, pe 21 aprilie.

Printre DJ-ii care vor performa la Sensation Ocean Of White – Bucureşti 2012 se numără Mr White, Eric Prydz, Fedde le Grand, Pete Tong, Hardwell şi nu în ultimul rând GreeG şi Marius Onuc, DJ-ii ProFM.

„Suntem atât de încântaţi şi de mândri că vom pune muzica la cel mai tare eveniment dance din Europa… Abia aşteptăm să vină luna aprilie, mai ales că vom avea două momente importante: şi Ocean of White şi aniversarea ProFM, care împlineşte 19 ani, în aceeaşi lună”, spun GreeG şi Marius Onuc.

Primul spectacol marca Sensation în România – „Ocean of White” – va avea loc pe 21 aprilie, la Romexpo, în Capitală. DJ-i celebri vor mixa o noapte întreagă într-un decor fantastic, într-un show ce combină muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini şi efectele pirotehnice.

Biletele au fost puse în vânzare, primele 1.000 de locuri în Ring având un preţ special de 175 de lei. După epuizarea acestora, biletele în Ring costă 240 lei. Biletele la categoria Deluxe costă 440 lei, iar la categoria VIP, 770 de lei (incluzând loc rezervat la masă şi un voucher de consumaţie la bar de 100 de lei). Conceptul Sensation este originar din Amsterdam, unde în fiecare vară se lansează un nou spectacol bazat pe renumitul dress-code „be part of the night, dress în white” (fă parte din spectacol, îmbracă-te în alb, n.r.), înainte de a porni în turneu în întreaga lume.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.