ArtBoutique, expoziţie cu vânzare de frumos la subsolulul Bisericii Romano-Catolice

185

Cele mai frumoase obiecte handmade din ţară vor fi expuse în acest weekend la Sibiu, în Galeria Habitus din Piaţa Mică nr. 4, la subsolulul Bisericii Romano-Catolice.

ArtBoutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu, îşi aşteaptă vizitatorii ediției de primăvară în fiecare zi de eveniment, în intervalul orar 11:00 – 21:00. Deşi temperaturile ridicate se lasă încă aşteptate, cei care doresc să facă un cadou deosebit celor dragi, de 1 sau 8 martie, vor găsi la târg o ofertă primăvăratică autentică.

La aceasta a noua ediţie a evenimentului s-au înscris deja 32 de artiști din toată țara care vor prezenta accesorii şi bijuterii din materiale textile, dulciuri şi patiserie 100% homemade, creaţii vestimentare vintage realizate din materiale naturale, obiecte decorative sculptate şi pictate manual, obiecte de folosinţă din ceramică emailată, meşteşugărite cu mâna sau pe roata olarului şi alte lucruri deosebite realizate cu pasiune şi talent. Ca să-i cunoașteți mai bine pe cei care vor expune și să le vedeți produsele, i-am rugat să se prezinte pe pagina de Facebook a evenimentului: facebook/sibiu.artboutique.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

ArtBoutique este un eveniment realizat în colaborare cu Galeria Habitus, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Promo Management, Breslo, Revista Atelierul, Baboom.ro şi Baumax.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi