GALERIE FOTO – ArtBoutique vă așpteaptă în acest weekend la Habitus în Piața Mică

0 144

Cele mai frumoase obiecte handmade din ţară sunt expuse în acest weekend la Sibiu, în Galeria Habitus din Piaţa Mică nr. 4, la subsolulul Bisericii Romano-Catolice.

ArtBoutique, cel mai longeviv târg de obiecte realizate manual din Sibiu, îşi aşteaptă vizitatorii ediției de primăvară în fiecare zi de eveniment, în intervalul orar 11:00 – 21:00. Deşi temperaturile ridicate se lasă încă aşteptate, cei care doresc să facă un cadou deosebit celor dragi, de 1 sau 8 martie, vor găsi la târg o ofertă primăvăratică autentică.

 La aceasta a noua ediţie a evenimentului s-au înscris deja 32 de artiști din toată țara care vor prezenta accesorii şi bijuterii din materiale textile, dulciuri şi patiserie 100% homemade, creaţii vestimentare vintage realizate din materiale naturale, obiecte decorative sculptate şi pictate manual, obiecte de folosinţă din ceramică emailată, meşteşugărite cu mâna sau pe roata olarului şi alte lucruri deosebite realizate cu pasiune şi talent. Ca să-i cunoașteți mai bine pe cei care vor expune și să le vedeți produsele, i-am rugat să se prezinte pe pagina de Facebook a evenimentului: facebook/sibiu.artboutique.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

 ArtBoutique este un eveniment realizat în colaborare cu Galeria Habitus, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Promo Management, Breslo, Revista Atelierul, Baboom.ro şi Baumax.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.