atac perla silviu matei 4

Opt persoane au fost împuşcate într-un coafor din zona Perla din Capitală, informează surse judiciare, care precizează că focul a fost deschis de un poliţist. Două dintre victime au murit. Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului, conform Mediafax.atac perla silviu matei 4

UPDATE 18:45 – Cel care a tras cu arma în coaforul din zona complexului Perla a fost prins în clădirea Transelectrica, unde un martor l-a văzut refugiindu-se.

Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, care lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu-Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, este cel care a deschis focul asupra soţiei sale, Florina Vlădan, şi a colegelor de coafor, unde femeia lucra.

atac perla mihai dascalescu2

UPDATE 18:35 – Soţul uneia dintre coafezele care lucra în unitatea de la complexul Perla, din centrul Capitalei, a relatat cele povestite de soţia sa – care ieşise cu puţin timp înainte de atac să fumeze în spatele clădirii – că atacatorul a intrat şi „a început să tragă nebuneşte, în cine apuca„.

Agresorul de la salonul de coafură din Capitală este angajat al Ministerului de Interne (MAI) şi ameninţase în mai multe rânduri că „se va întâmpla ceva urât”, după ce soţia lui, care lucra la această unitate, i-a intenta acţiune de divorţ.

Potrivit soţului uneia dintre coafezele ce lucrau la salon, care a povestit la rândul său cele relatate de soţia sa, a declarat că aceasta ieşise la o ţigară în spatele coforului cu două minute înainte ca agresorul să intre.

Mi-a povestit că a început să tragă nebuneşte, în cine apuca„, a relatat martorul.

El a spus că ştie de la soţia sa că una dintre colegele ei, intentase divorţ bărbatului, despre care femeia susţine că este angajat al MAI. Potrivit martorului bărbatul venise în mai multe râduri la coafor. „Tot venea şi o tot ameninţa că se va întâmpla ceva urât”, a mai arătat martorul.

atac perla mihai dascalescu3

UPDATE 18:30 – În cauza având ca obiect incidentul petrecut luni, când o persoană de sex masculin a tras mai multe focuri de armă, într-un coafor din municipiul Bucureşti şi a rănit aproximativ opt persoane se efectuează cercetări de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Codruţa Kovesi, l-a desemnat pe prim-adjunctul procurorului general, Marius Iacob şi pe procurorul şef Secţie de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Valentin Şelaru, să coordoneze cercetările şi să ofere suport de specialitate procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti”, informează Ministerul Public. La faţa locului, cercetările sunt în derulare.

UPDATE 18:20 – Un martor a declarat că cel care a deschis foc asupra persoanelor din coaforul din zona complexului Perla are 1,75 metri şi 40 de ani, când a ieşit din unitate nu avea armă asupra lui.

atac perla silviu matei2

Martorul a sopus că a auzit şase bubuituri, dându-şi seama că sunt împuşcături, apoi a văzut un tânăr plin de sânge ieşind din uitate şi alergând către spitalul Floreasca.

Prin geamul coaforului martorul a văzut mai multe opersoane rănite foarte grav care „cereau ajutor, cereau să vină ambulanţa”.

Zona a fost împrejmuită de poliţişti.

Mai multe maşini SMURD sunt la faţa locului, inclusiv una pentru victime multiple.

UPDATE 18:15 – O a doua persoană a decedat în urma atacului armat de la complexul Perla, în care opt persoane au fost împuşcate, au informat surse din poliţie. A doua a decedat în pofida multiplelor manevrele de resuscitare. Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului.

atac perla silviu matei

UPDATE 18:10 – Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bodgan Opriţa, a informat că în urma atacului armat o persoană a fost ucisă, alta este împuşcată în cap, două în abdomen, iar alta aflându-se în stop cardio-respirator, la Spitalul Floreasca. De asemenea, alte trei persoane rănite în picioare sunt transportate la Spitalul Elias.

UPDATE 18:05 – Criminaliştii s-au deplasat la locul unde s-a deschis focul într-un coafor asupra unor persoane, de către un poliţist, primele date indicând faptul că acesta a reacţionat din răzbunare.

UPDATE 17:55 – Potrivit primelor informaţii, soţul unei coafeze ar fi cel care a deschis focul asupra angajatelor şi clientelor aflate în unitate.

Potrivit unor surse medicale, o persoană este decedată, alte trei au fost împuşcate în zona abdomenului. O altă persoană se află în stop cardio-respirator.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns