chippandales

Cluburile și pub-urile se bat în oferte care mai de care mai atractive. În Kapital vine Cornel Păsat, la Resident vine Mihai Mitoșeru cu Taboo Boys, iar în Unit Club concertează Șuie Paparude. La Prime vin miercuri seară băieții de la Chippandales promit show. Iris cântă pe 8 martie la Oldies Pub.chippandales

Startul petrecerilor deocheate este dat de către Chippandales, care vin miercuri seară în Prime Club. Show-ul începe la ora 21.00 și se va încheia după miezul nopții. Marți la Sala Transilvania Pepe dansează și cântă de ziua femeilor, cu începere de la ora 20.00. Cel mai ieftin bilet costă 50 de lei.

Păsat vs Mitoșeru în Kapital și Resident

Pe 9 martie cunoscuta trupă autohtonă de striptease masculin “Flamingo Boys” se mută la Club Kapital. ”Flamingo Boys, Mike, Giuliano, Gyo, Antonio, Criss, Robert, Cristi Ursu si bineinteles Cornel Pasat, alaturi de invitatii internationali din Spania, Venezuela, Brazilia si Austria v-au pregatit un show exceptional cu efecte speciale, dansuri, acrobatii si toate ingredientele unui show marca Flamingo Boys special pentru doamne si domnisoare!”, spun organizatorii evenimentului.

Dacă nu vă place Cornel Păsat și trupa lui atunci puteți alege să mergeți în resident Club. Tot pe 9 martie. ”De la ora 22.00 cea mai celebra trupa de striptease masculin din Romania, TABOO BOYS impreuna cu celebrul MIHAI MITOSERU revine la Sibiu pe data de 9 Martie pentru a oferi cadou un super show tuturor doamnelor si domnisoarelor”, spun organizatorii evenimentului la care pot intra și bărbații.

Concerte Iris și Șuie Paparude

Doamnele și domnișoarele care nu agreează idea unei seri cu striperi pot să aleagă invitațiile de la Oldies Pub sau Unite. În Oldies Pub pe 8 martie de la ora 22.00 vin să concerteze cei de la Iris. Biletul de intrare costă 50 de lei. La Unite Club vin pe 10 martie cei de la Șuie Paparude. ” Pentru iubitorii de muzica alternative / breakbeat / electro, trio-ul Michi, Dobrică şi Bean, nu mai are nevoie de nici o prezentare! Ii stiti cu totii si cel mai probabil, ii asteptati cu nerabdare in Sibiu! Ei sunt cei care vor anima petrecerea din 10 martie, incepand cu ora 23:00, pana la rasaritul soarelui!”, spun organizatorii.

Biletul de intrare costă 20 de lei până în 10 martie și 25 de lei în seara evenimentului.

Răsfăț cu 75 de lei la SPA

În fine dacă niciuna din ofertele de mai sus nu le încântă pe doamne sau domnișoare atunci o seară de relaxare la SPA poate fi cadoul perfect. ” Petrece ziua femeii la Spa. Vino cu prietenele si savureaza rasfatul si relaxarea la spa. Acces aria spa, piscina, saune, jacuzzi, camera de relaxare si meditatie+ o terapie spa la alegere + bufet cu fructe, fresh-uri, ceaiuri si sampanie”, se arată în anunțul postat pe facebook de Hilton Sibiu. Prețul este de 75 de lei de persoană.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu