Dragoș Floarea este candidatul USL la primăria condusă de Klaus Iohannis

0 156

Reprezentanţii USL Sibiu au anunţat, într-o conferinţă de presă, că Dragoş Floarea, membru PC din ianuarie şi preşedintele unui club de baschet pentru copii, a fost desemnat candidatul USL la Primăria Sibiu, la alegerile locale din acest an.candidat psd

Potrivit preşedintelui PC Sibiu, Eftimie Costeiu, candidatura lui Floarea a fost confirmată, marţi, la nivel central.

„Sarcina foarte grea de a nominaliza persoana care va intra în lupta pentru fotoliul de primar al Sibiului a revenit PC, în cadrul marii alianţe USL. A fost foarte dificil să găsim o persoană care să răspundă criteriilor pe care singuri ni le-am impus, astfel ca, la finalul campaniei, candidatul nostru să poată să se apropie cât mai mult de a repurta victoria în competiţia grea care-l aşteaptă. Ieri (marţi – n.r.) s-a produs botezul la Bucureşti, confirmarea de acceptare ca USL să se prezinte în campania locală cu tânărul Dragoş Floarea. De la începutul acestui an este membru PC, activează în cadrul organizaţiei municipale”, a declarat Eftimie Costeiu.

 

Dragoş Floarea are 35 de ani şi a terminat Facultatea de Management şi Educaţie Fizică din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, specializarea baschet.

El a lucrat mai mulţi ani în vânzări auto, iar de doi ani conduce un club de baschet pentru copii, singurul din ţară – potrivit acestuia – care are cursuri pentru copii de la cinci ani.

„La începutul anului am primit o ofertă foarte tentantă de la PC, în condiţiile în care nu am făcut politică absolut deloc, nici nu mă interesa înainte. Nu vreau să fiu un primar care să conducă, ci care să aibă 100.000 de consilieri, adică vreau ca biroul meu să fie pe stradă, între oameni”, a declarat Dragoş Floarea.

El a spus că vrea o campanie electorală fairplay, „cu strângeri de mână”.

„Vom face o campanie altfel, faţă de ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, în care toate campaniile au fost atac la persoană. Venind din sport, vreau să facem o campanie fairplay, cu strângeri de mână, indiferent de rezultatul final”, a spus candidatul USL.

Până în prezent, la Primăria Sibiu şi-a mai anunţat candidatura numai primarul în funcţie, Klaus Iohannis, preşedintele FDGR.

Klaus Iohannis este la al treilea mandat de primar al municipiului Sibiu, ultimele două fiind câştigate din primul tur de scrutin cu peste 80 la sută din voturile exprimate.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.