calea turnişorului intră în reparaţii până pe 1 iulie

Calea Turnişorului se închide din 12 martie pe tronsonul Şoseaua Alba Iulia şi strada Frigoriferului. Acesta va rămâne închis până la data de 1 iulie, anul acesta. calea turnişorului intră în reparaţii până pe 1 iulie

Pe o perioadă de aproximativ 3 luni se vor realiza lucrări de amenajare a drumului şi a iluminatului public şi se va reabilita şi reţeaua de canalizare pe acest tronson. De asemenea, societatea de gaz este aşteptată să îşi refacă propria reţea. Pe tronsonul acesta, reţeaua de apă este deja finalizată.

Carosabilul va fi amenajat cu o structură care să suporte traficul greu. Trotuarele vor fi şi acestea reamenejate, la fel şi zonele verzi şi locuri de parcare, iar iluminatul public va fi complet înnoit.

Pe perioada în care acest tronson este închis, traficul care vine dinspre strada Frigoriferului şi dinspre calea ferată va fi dirijat de semnele de circulaţie către strada Distribuţiei şi strada Autogării.

Din data de 12 martie şi până în 12 iunie, DPC va executa lucrările de reabilitare a drumului şi a locurilor de parcare pentru o porţiune din Aleea Şelimbăr. Este vorba de o porţiune de stradă  înfundată care va fi închisă pe perioada lucrărilor, neîmpiedicând traficul care vine dinspre Kaufland spre strada Rahovei.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu