fbpx

Primăria anunță că ajutoarele pentru încălzirea locuinţei se termină luna aceasta

171

Pe parcursul sezonului rece noiembrie 2011 –martie 2012, în medie 3500 de beneficiari au primit în fiecare lună ajutorul pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, energie termică sau lemne. Cel mai mare număr de beneficiari s-a înregistrat în cazul ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale: în medie 3.224 de persoane au primit lunar acest tip de ajutor.calorifer

În medie 153 de persoane pe lună au solicitat acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei cu energie termică şi o medie de 57 de beneficiari lunar au primit acest sprijin pentru încălzirea locuinţei cu lemne.

Municipalitatea a început preluarea dosarelor pentru ajutorul de încălzire la data de 10 octombrie 2011 iar perioada de acordare a acestora se va încheia la data de 31 martie 2012.

Odată cu încheierea perioadei de acordare a ajutorului pentru încălzire, Serviciul Public de Asistenţă Socială va efectua o serie de anchete sociale pentru a verifica corectitudinea datelor înscrise în declaraţia pe propria răspundere privind componenţa familiei şi veniturile acesteia, în baza unei liste ce urmează a fi trimisă de Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.