fbpx

Ioana Maria Vlas a scăpat basma curată în procesul FNI de la Sibiu

0 153

Prin decizia pronunţată în 8 martie în dosarul cunoscut opiniei publice ca „dosarul FNI Sibiu”Curtea de Apel Alba Iulia a menţinut sentinţa pronunţată de Tribunalul Sibiu în 28.09.2011 de încetare a procesului penal pentru toţi cei 9 inculpaţi în acest dosar. vlas

Tribunalul Sibiu a admis excepţia autorităţii lucrului judecat şi a hotărât încetarea procesului penal având în vedere că inculpaţii au mai fost condamnaţi pentru aceleaşi fapte într-un alt dosar, motiv pentru care latura civilă nu a fost soluţionată. De asemenea, au fost menţinute măsurile asigurătorii dispuse în cauză.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, ea poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la pronunţare cu cei prezenţi şi de la comunicare cu celelalte părţi, competenţa de soluţionare a recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul F.N.I. Sibiu a fost una dintre cauzele cu cele mai multe părţi ce s-au aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia, peste 5300 de persoane, majoritatea părţi civile fiind citate în acest caz.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.