Ipoteză nouă în cazul accidentului din Elveția: șoferul punea un dvd pentru copii

0 86

Presa belgiană și elvețiană aprezentat o altă posibilă cauza a accidentului în care și-au pierdut viață 28 de persoane, între care 22 copii. Potrivit declarațiilor copiilor care au supraviețuit, se pare că șoferul autobuzului era preocupat cu introducerea unui DVD în dispozitiv chiar înainte de accident. Un alt ziar susține că dvd-ul ar fi fost înmânat șoferului chiar de unul dintre profesori înainte de producerea accidentului, anunța AFP.
acident tunel elvetia Ipoteză a fost discutată în cadrul unei conferințe de presă de către reprezentanții Toptours, firmă de care aparținea autobuzul cu pricină. Aceștia susțin însă că datorită designului acestui model de autobuz Altano Vanhool este imposibil că vreunul dintre copii să fi putut vedea ce se întâmplă în cabină șoferului.


Reprezentanții firmei cer să se aștepte rezultatele investigației pornite înainte de a se lansă zvonuri. Singurul fapt concret comunicat de aceștia a fost că în urmă testelor s-a dovedit că șoferul în cauza nu consumase băuturi alcoolice. Momentan autoritățile urmăresc trei posibile cauze ale accidentului: o problemă tehnică, o problemă de sănătate a șoferului sau eroare umană.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...