27 martie – Ziua Mondiala a Teatrului! Află cum se sărbătorește la Sibiu.

227

Opreşte-te. Omule. Trecătorule. Caută împreună cu noi o clipă de Adevăr. Zâmbeşte. Omule. Trecătorule. Târziu în noapte, măştile actorilor se vor fi topit demult. RESPIRĂ. Omule. Trecătorule. TEATRU. Sibiu, 24 – 25 martie 2012.” BIS

 

Într-un oraş care respiră teatru, organizatorii festivalului maraton de teatru propun un mod inedit , cu impact asupra cetăţii, de sărbătorire a Zilei Mondiale a Teatrului: ”Vrem ca timp de 25 de ore, sau chiar mai mult, fără oprire, în Sibiu, să aibă loc spectacole de teatru, happening-uri, conferinţe, lansări de carte. La fel ca în ediţia de anul trecut, patronul spiritual al manifestării va fi îndrăgitul actor Horaţiu MălăeleSuccesul primei ediţii, cea din martie 2011, ne obligă şi ne îndreptăţeşte să mergem mai departe.”, a declarat pentru Ora de SibiuBogdan Sărătean, preşedintele asociaţiei culturale BIS, Sibiu.

Maratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop”, care se desfăşoară la Sibiu, sub sloganul „RESPIRĂ. TEATRU”, este o acţiune organizată de Asociaţia Culturală „BIS”, cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.  

In zilele care urmeaza poti castiga bilete sau chiar un abonament la toate spectacolele din cadrul festivalului maraton de teatru Respiră. Teatru” – “25 de ore de teatru non-stop” – ediţia a doua, pe blogul Citadela Sibiană!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.