Membri ai familiei lui Osama ben Laden, arestaţi preventiv în Pakistan

0 76

Amal Abdulfattah, cea mai tânără dintre văduvele lui ben Laden, se afla în casa în care liderul Al-Qaida a fost ucis anul trecut de un comando american în Pakistan.

„După o audiere preliminară, judecătorul a plasat-o pe Adulfattah şi pei cei cinci copii ai săi în detenţie preventivă până la 26 martie”, a declarat pentru AFP Mohamed Aamir care o va reprezenta pe Abdulfattah în acest caz.

El a declarat că va cere acces la clienta sa, care este arestată la domiciliu în Pakistan din mai 2011, şi va solicita o copie a primului raport de anchetă. Ea este inculpată pentru intrare ilegală în ţară.


„Voi cere, de asemenea, judecătorului să îi permită fratelui lui Abdulfattah să o vadă înainte de următoarea audiere din 26 martie”, a adăugat el.

La 2 mai 2011, un comando al unităţii de elită Navy Seals a fost transferat cu elicopterul în cursul nopţii până în Abbottabad, un oraş-garnizoană situată la două ore de mers cu maşina de Islamabad, unde i-a ucis pe Osama ben Laden, pe unul dintre fiii adulţi ai acestuia şi pe doi dintre mesagerii lui. Amal Abdulfattah a fost rănită.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...