Voința asfixiată de Mediașul lui Pustai. Gazul învinge cu 2-0. Vezi declarații video

0 109

Sibiul și Mediașul au jucat cu garda jos într-un meci catalogat ca un veritabil derbi al județului din sudul Ardealului. Sibienii au început bine meciul, dar gaziștii lui Pustai au echilibrat imediat partida după primele 20 de minute și au marcat la cele mai clare ocazii avute. Voința rămâne fără victorie în liga 1 în fața Gazului lui Pustai.IMG 2174

Pustai a mizat pe o echipă ofensivă cu brazilianul Vitinho ca vârf împins, dar Alex Pelici a mizat și el curajos pe aceiași formulă cu trei jucători de atac spre buturile lui Pleșca, iar spectactolul a fost garantat pentru cei peste 7.000 de spectatori veniți sâmbătă după amiază pe Municipalul sibian.

Orgoliul local și-a făcut și el simțită prezența și asta s-a văzut în determinarea cu care atât sibienii cât și medieșenii au evoluat.

Sibiul a fost însă mai prezent în joc. Popa a tras bine de la 12 metri lateral, dar Pleșca a arătat tribunei că poate repeta evoluțiile de excepție din vară în Europa League.

Mediașul a ripostat prin atacuri pe flancuri, acolo unde Munteanu și Petre au ”arat” terenul.

Ocaziile au început să apară și la poarta lui Miron, dar Vitinho sau Munteanu nu au găsit drumul spre gol în primele 35 de minute.

Brazilianul adus la Mediaș de ”fugarul” Eric nu a mai greșit însă ținta în minutul 38 când a reluat simplu în poartă o centrare a lui Ciucă, din 6 metri lateral dreapta.

Gazul a început perfect repriza a II-a. Ciprian Petre a marcat un gol superb, mingea șutată de acesta din lovitură liberă de la 16 metri oprindu-se în vinclul porții lui Miron.

Medieșenii și-au făcut apoi singuri meciul greu. Ciucă a intrat neglijent la Popa, iar centralul Dragoș Istrate i-a dat direct cartonașul roșu.

Pustai a sacrificat atacul și a întărit apărarea cu Lazăr în locul lui Nicandro, iar Pelici a trimis în luptă pe Zăgrean și Tătar, în locul apaticilor Cigan și Apostol. Efectul a fost însă bun doar pentru medieșeni, oaspeții închizând bine culoarele către poarta lui Pleșca.

 

Mediașul ia o gură de oxigen la Sibiu și se îndepărtează pentru moment de locurile retrogradabile, în timp ce Sibiul lui Pelici rămâne în zona nisipurilor mișcătoare și trebuie să tragă tare dacă vrea să nu se întoarcă la matineul ligii 2 după numai un sezon.

Urmăriți conferința de presă de la final în playerul de ma jos

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.