ROMÂNII AU TALENT – SEZONUL 2: Cele mai impresionante momente din ediţia a cincea

0 75

Un tânăr prezentabil, care vrea un loc în faţă pentru talentul lui, aşa l-a descris Pavel Bartos pe Cristian Gog, mentalistul care a venit în competiţia pentru titlul de CEL MAI TALENTAT ROMÂN, împins la spate de catre prieteni.

Are 30 de ani şi o diplomă de economist, dar marea lui pasiune este mentalismul: “Domeniul în sine nu e unul comercial, iar în România e foarte puţin dezvoltat. Este o ramură a iluzionismului, dar fără flăcări, fără iepuraşi, fără animatoare. Eu creez iluzii cu ajutorul cuvintelor”, s-a prezentat concurentul.

“Multă lume mă întreabă dacă sunt paranormal sau e ceva special la mine. Nu cred, dar nici nu există termen de comparaţie”.

Pentru numarul său, a avut nevoie de implicarea juriului, dar şi de cea a publicului, la sfârşit.

“Caţi dintre voi aţi văzut MATRIX?  Era un efect în film…” a întrebat concurentul.

“Închipuiţi-vă alături de mine că am capacitatea să modific consistenţa acestui metal, că eu pot şi că lingura asta e moale. Dacă reuşesc să mă conving de acest lucru, ceva fantastic se poate întampla!”

  • Un moment „OAU” de acrobaţie, la „Românii au talent”: EXTREME BROTHERSVIDEO

Extreme Brothers a fost trioul de acrobaţi care l-au făcut pe Mihai Petre să exclame: „Până acum, pentru mine sunteţi numărul 1”, şi asta pentru că cei trei băieţi Lari, Piciu şi Vali au oferit o demonstraţie de forţă, de echilibru şi de încredere.

Băieţii au prezentat figuri statice, la înălţime, ei susţinându-şi numărul pe o masă specială. Sala i-a aplaudat în picioare pe cei trei acrobaţi, iar juraţii le-au acordat trei de DA.

  • Un TRIO de chitară EXCEPTIONAL. După 5 secunde sala aplauda. Finalul cantecului i-a gasit pe toti membrii juriului in picioareVIDEO

„Aţi fost fantastici, m-aţi lăsat mut şi aveţi un viitor minunat”, le-a spus Mihai Petre, în vreme ce Andra le-a vorbit celor trei despre plăcerea de a-i asculta.

  • O noua Andra, descoperită la „Românii au talent”VIDEO

Cristian şi fiica lui Loredana, din Vulcan, au interpretat la “Românii au talent” piesa “Ploaia”, a trupei Cargo.

“Mi-am descoperit talentul la 7 ani şi abia aşteptam să vin aici. Este un vis devenit realitate”, a spus emoţionată Loredana, la intrarea pe scenă.

  • Un cântăreţ de hip hop, lecţie de viaţă pentru români

Un alt moment emoţionant a venit de la Daniel Mirică, un tânăr constănţean care cântă hip-hop într-un scaun cu rotile. El a făcut-o pe Andra să plângă.

Miriţă a ridicat sala în picioare cu melodia lui. Băiatul pasionat de hip-hop a rămas paralizat în urma unui accident, ]n timp ce se ducea la un concert ]n care urma s[ perfomreze, dar cu toate acestea nu a renunţat la pasiunile sale – sportul (baschet ) şi muzica. A scos chiar şi un album – Am fost plecat, la doi ani de la accidentul pe care acesta l-a suferit. „Poveştile autentice sunt poveştile puternice”, i-a spus Moisescu tânărului. „Nu o să-ţi iei publicul înapoi pentru că nu l-ai pierdut niciodată”.

  • CEL MAI TARE număr de comedie. Mihai Petre: „Bai fraţilor, aveţi nişte feţe, eu nu ştiu cum v-aţi găsit” VIDEO

Un alt moment gustat de public, dar şi de juraţi a fost cel oferit de un trio-ul Master Red OZN care a promis să facă show – „ca o continuare a celui de anul trecut”, după cum au afirmat cei trei actori.

  • Momentul PERICULOS care a făcut-o pe Andra să exclame: „IOI DOAMNE!”

Grupul Condor s-a prezentat la „Romanii au talent” cu un numar de arte marţiale care i-a făcut pe toţi să aplaude, dar care le-a îngheţat totodată sângele în vene.

Înarmat cu o sabie ascuţită, unul dintre concurenţi a tăiat un mar pe abdomenul altuia şi un castravete chiar pe gâtul lui, moment în care Andra a exclamat: „Ioi, Doamne!”.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.