Bursa locurilor de muncă D.O.C.S.- Student Jobs 2012 se tine joi la Biblioteca ULB Sibiu

0 134

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, prin Departamentul de Orientare în Carieră a Studenţilor organizează bursa locurilor de muncă –  D.O.C.S. – Student Jobs 2012, care se va desfăşura joi, 22 martie, la sediul Bibliotecii Centrale Universitare, str. Lucian Blaga, nr. 2A, între orele 09:00-17:00.Turcu 3

Acest eveniment urmăreşte să promoveze comunicarea şi cooperarea mediului academic cu întreprinderile din regiune, adaptarea ofertei educaţionale la realităţile de pe piaţa muncii şi stabilirea de legături strânse şi durabile între Universitate şi mediul economic.

Organizarea acestei burse a locurilor de muncă reprezintă o dovadă a preocupării și responsabilității ULBS  pentru deschiderea, nu doar educațională, a drumului studenților către o carieră de succes.

La acestă ediţie şi-au anunţat prezenţa firme de renume din ţară precum: Computer Generated Solutions (CGS), EBS – Expectations Beyond Software, Kromberg & Schubert, 3SOFT, Stefanini, NTN SNR Rulmenţi, Sibex, Citi Bank, Volksbank, Lugera & Makler, Trenkwalder, H&H Consulting, Ambient, Somarest, Scandia Food, Biomin, etc. Prin întâlnirea cu reprezentanții acestor companii studenții ULBS au șansa de a lua contact direct cu angajatorii și de a se raporta la cerințele acestora.

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...