Un român reţinut în Cipru pentru că şi-ar fi violat fiica a fost găsit spânzurat în celulă

0 127

Bărbatul, care locuia într-un sat din Limassol şi lucra în construcţii, a invitat-o pe fiica sa, aflată în România, să locuiască împreună cu el în Cipru, unde să îşi găsească un loc de muncă, relatează postul de televiziune CyBC.

Românul a fost reţinut vineri pentru opt zile după ce tânăra le-a spus poliţiştilor că, miercuri noaptea, tatăl ei s-a îmbătat, a ameninţat-o cu cuţitul şi a violat-o. După câteva ore, în aceeaşi noapte, el ar fi forţat-o să se uite la un film porno şi a violat-o din nou, a precizat poliţia.

Duminică dimineaţă, bărbatul a fost găsit spânzurat de uşa celulei sale de la secţia de poliţie din Limassol, în timpul controlului de rutină. Românul, care era singur în celulă, a folosit o parte din aşternutul patului său pentru a se spânzura.


În urma autopsiei, medicul legist Nicolas Charalambous a confirmat că acesta a murit în urma spânzurării cu o piesă de aşternut. Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Andreas Angelides, a declarat că o investigaţie a fost demarată privind circumstanţele morţii bărbatului, pentru a stabili dacă ordinele poliţiei au fost respectate în ceea ce priveşte monitorizarea deţinuţilor.

Între timp, conducerea poliţiei examinează măsuri practice care pot fi luate pentru a îmbunătăţi siguranţa deţinuţilor aflaţi în custodia poliţiei, a adăugat el.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.