Ora de Sibiu te trimite la teatru! Câștigă o invitatie la maratonul teatral

231

UPDATE: În urma tragerii la sorți, câștigătorul concursului, respectiv al invitației la gala de închidere a festivalului, este Omir Emil – Ioan (aștept un email la adresa gigelitatea@gmail.com pentru a vă spune cum intrați în posesia invitației)! Felicitări!

 În perioada 24-25 martie 2012 va avea loc, la Sibiu, sub motto-ul “RESPIRĂ. TEATRU”, cea de-a doua ediţie a maratonului teatral “25 de ore de teatru non-stop”. Spectacole, conferinţe, happening-uri, evenimente out-door; toate acestea se vor desfăşura fără întrerupere, timp de mai bine de 25 de ore.

 Va fi o sărbătoare a Artei Teatrului, de Ziua Mondială a Teatrului! Ora de Sibiu te trimite la teatru! Câștigă o invitație la maratonul teatral “25 de ore de teatru non-stop”!

Afis nou horatiu malaele citadela sibiana festival maraton sibiu

 

Manifestările sunt programate a începe sâmbătă, 24 martie, la ora 19.00, şi a se termina duminică, 25 martie, la ora 23.30. Cei care vor să calculeze numărul exact de ore teatrale, sunt sfătuiţi să ţină seama de faptul că în noaptea cu pricina, în toiul spectacolelor, se schimbă ora! (se trece la ora de vară). În prelungirea maratonului teatral, luni, 26 martie, la ora 21.00, în Atrium Cafe se va juca cel mai aplaudat spectacol independent al festivalului. Aşadar, publicul va alege…

Răspunde corect la următoarea întrebare și poți câștiga o invitație dublă pentru duminică, 25 martie, de la ora 21.00 la Sala Thalia, la Gala de închidere – “ Dar cu pianistul cine dansează?”- un spectacol de Teatru – Dans, cu: Tünde Baczó, Alin State, Tibor Cári: cum se numește spectacolul care va deschide maratonul teatral “25 de ore de teatru non-stop”? Câștigătorul/câștigătoarea va fi ales(ă) prin tragere la sorți, sâmbătă, 24 martie 2012, ora 00:00!

Maratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop”, care se desfaşoară la Sibiu, în 24-25 martie 2012, sub motto-ul „RESPIRĂ. TEATRU”, este o acţiune organizată de Asociaţia Culturală „BIS”, cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Biletele şi invitaţiile pot fi achiziţionate de la: Agenţia Teatrală, Librăria Humanitas, şi Atrium Cafe.

 


 


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
4 Comentarii
 1. Opiteanu Alexandra scrie

  Mascariciul

 2. Tifrea Anca scrie

  Mascariciul.

 3. Ana-Maria scrie

  Mascariciul.

 4. Omir Emil - Ioan scrie

  Mascariciul

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.