Transilvania Tattoo Expo 2012 – Updated by Rock în iunie

0 104

În anul în care Sibiul îşi celebrează moştenirea baroc, Transilvania Tattoo Expo readuce în peisajul cultural al oraşului cea mai controversată formă de exprimare artistică, arta corporală. afis TT 2012  20 martie

Cea de-a patra ediţie a celei mai importante convenții de tatuaje din Europa de Est se va desfăşura anul acesta în perioada 22 – 24 iunie, în holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

Tema ediţiei din acest an este “Updated by Rock”, evenimentul oferind publicului spectator o serie de activităţi conexe concursurilor de tatuaje, care vor aduce în actualitate trecutul baroc al oraşului. Expoziţia de pictură şi grafică inclusă în program, cea de afişe publicitare realizate de artişti tatuatori celebri şi concertele rock cu scenografie adaptată temei generale, vor evidenţia legăturile dintre acest curent cultural şi arta corporală.

Un alt element de noutate va fi reprezentat de atelierele educative susţinute de specialişti care au legătură cu acest domeniu: antropologi, profesori în istoria artelor, medici dermatologi şi jurişti. Scopul acestor întâlniri este de schimba mentalitatea oamenilor cu privire la tatuaje, de a-i îndruma pe cei hotărâţi să facă acest pas şi a le prezenta riscurile la care se expun.

Tot în ideea de a aduce publicul mai aproape de originile artei corporale şi a le prezenta adevărata simbolistică a tatuajelor, în cadrul convenţiei din acest an vor fi prezentate filme documentare, informaţii şi spectacole dedicate care au legătură cu tema generală.

Cei interesaţi de înscriere sau care vor să urmărească ultimele detalii privind desfăşurarea evenimentului, pot accesa site-ul official: www.tattooexpo.ro sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/transilvaniatattooexpo

Transilvania Tattoo Expo 2012 este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...