Ora de Sibiu
Știri in direct

ACUZAŢII: Daniela Crudu a tepuit clubul Resident Society Club din Sibiu

171

Reprezentanţii Reisident Club spun că din cauza acuzelor care s-au adus în ultima vreme doresc să clarifice lucrurile si sa explice mai detaliat care a fost situatia.

Iată ce spun cei din clubul sibian:

“Daniela Crudu a fost contactata cu aproxmativ o luna si jumatate inainte de eveniment si s-au stabilit detaliile referitoare la onorariu si obligatiile fiecarei parti. Clubul era obligat sa plateasca onorariul stabilit iar Daniela sa stea la eveniment minim 3 ore. Promisiunea a fost ca sta pana dimineata si „face show asa cum stie ea mai bine”.
Cu o zi inainte, dupa ce s-a facut o promovare imensa evenimentului, Daniela a anuntat ca nu mai vine din cauza iubitului care nu o mai lasa. La insistentele noastre, Mihai si-a dat acordul sa vina, ba mai mult a zis ca o insoteste.
Au sosit, Mihai a nu vrut sa coboare in club sa nu fie vazut, Daniela a stat 40 de minute, din care o parte in birou unde s-a plans intruna de fotbalist din cauza caruia a pierdut o gramada de evenimente si bani, si nu stie cat o sa mai reziste .In tot acest timp isi dadea mesaje intruna cu iubitul. Dupa 40 de minute a zis ca trebuie sa plece ca a venit Mihai dupa ea, a iesit din club si s-a urcat in masina lui.
Degeaba s-a insistat la acesta sa o mai lase sa-si respecte intelegerea, nu a vrut nici sa auda de aceasta posibilitate.
Grabit fiind, a cerut suma de 500 de euro sa plece, desi Daniela nu si-a respectat angajamentul, si nu a stat decat un sfert din timpul total pe care trebuia sa-l stea in club. A primit cei 500 de euro si a plecat in graba.”

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...