Piedică pentru „Gaşca Nebună” la Sibiu. Voinţa a bătut Sportul cu 1-0

0 139

Sportul s-a împiedicat pe stadionul unde a pierdut și anul trecut cu 3-0, dar în fața Gazului lui Pustai. Voința ia o gură mare de oxigen în lupta pentru salvarea de la retrogradare și depășește trupa lui Isăilă cu această victorie.

prima vointa
Foto: Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Pelici a mizat pe un trio de atac inedit cu Burlacu, Popa și Zăgrean în detrimentul lui Miclea, Lukanovic și Antohi, iar mutarea s-a dovedit a fi inspirată.

Sibiul a deschis scorul când încă studenții lui Isăilă se legau la șireturi. Iulian Popa a prins un voleu de senzație de la peste 22 de metri, la care Cezar Lungu nu a mai avut ce face și practic ”Gașca Nebună” a început de la 0-1 partida.

Tribuna s-a înviorat instant și Municipalul sibian a început să vuiască. Sportul a echilibrat însă treptat meciul. Ghinga a avut o ocazie excelentă în minutul 22, dar șutul lui din interiorul careului mare a fost respins in extremis de Postolache de la jumătate de metru de linia porții.

Voința a revenit în atac pe final de prim mitan. Popa și Tânc au irosit însă 3 ocazii bune pentru echipa lui Pelici.

Repriza a II-a a fost la fel de deschisă ca și prima parte. Sibiul a jucat mai atent în apărare dar a mizat pe contraatac, iar Sportul a evoluat cu aceiași dezinvoltură ca și în meciurile cu Dinamo sau CFR.

Voința a trecut pe lângă 2-0 în minutul 55, dar Cezar Lungu a scos spectaculos șutul din 7 metri al lui Zăgrean. Tătar a trimis și el apoi un șut plasat din 16 metri, dar același Lungu a reținut salvator.vointa mica

Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni. Mai întâi Stancu a primit cartonaşul roşu în minutul 70 pentru un fault în postură de ultim apărător, iar Zăgrean a luat şi el acelaşi cartonaş trei minute mai târziu pentru un fault asupra portarului Cezar Lungu.

Până la urmă nimic nu s-a mai schimbat pe tabelă până la final, iar Sibiul a administrat studenţilor prima înfrângere din acest început de retur extrem de spectaculos pentru elevii lui Dan Isăilă.

Schimbări: Ghinga – Stancu (59), Postolache – Miclea (64), Popa – Cigan (80), Burlacu – Străuţ (85)

Cartonaşe galbene: Postolache (56), Ferfelea (58), Bunea (75), Lazăr (83), Beza (90)

Cartonaşe roșii: Stancu (69), Zăgrean (73)

URMĂRIȚI CONFERINȚA DE PRESĂ DE LA FINAL ÎN PLAYERUL DE MAI JOS

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...