Madonna demonstrează încă o dată că este cu adevărat o “Material Girl”, dorind să obţină suma de 28 de milioane de dolari pentru reşedinţa sa din Beverly Hills.

Agenţii imobiliari au fost deja contactaţi de cântăreaţa în vârstă de 53 de ani, pentru a vinde reşedinţa construită în stil francez.

Când Madonna a achiziţionat această proprietate, în 2003, casa cuprindea trei dormitoare şi cinci săli de baie. Este de aşteptat însă ca artista să fi extins şi modificat reşedinţa.


De asemenea, ea a redecorat complet proprietatea, care include un teren de tenis şi o piscină.

Madonna a cumpărat această proprietate pentru suma de 12 milioane de dolari.

Odată cu vânzarea acestei reşedinţe, Madonna trebuie să îşi ia rămas bun de la vecinii ei Simon Cowell, Max Mutchnick şi Guilford Glazer.

Madonna ar putea să petreacă de acum înainte mai mult timp în New York, unde deţine o altă casă, pe care a cumpărat-o în 2009, pentru 32,5 milioane de dolari.

Descrisă de numeroase ori drept “una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi “Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este şi cel mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. Cel mai recent album al artistei, intitulat “MDNA”, a fost lansat pe 26 martie.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului “Sticky and Sweet”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu