Un accident în care două femei și doi copii de 6 luni și 3 luni au fost acroșate de un autoturism, marți 2 aprilie, în jurul orei 14.00 a fost semnalat presei de către Crucea Roșie Sibiu. IPJ Sibiu și ISU Sibiu au confirmat că s-a intervenit la fața locului.

Crucea Roșie Sibiu a trimis presei și câteva fotografii din timpul intervenției de la locul accidentului

Crucea Roșie Sibiu a anunțat astăzi că ”întorcându-ne de la Sanitarii Priceputi de la Cisnadie, faza locala,  am ajuns la Colonia Sevis ( pe drumul Cisandie – Sibiu) si echipa Crucii Rosii Sibiu a acordat primul ajutor in cazul accidentului petrecut astăzi, în jurul orelor 14.00.  Au fost mai multe persoane ranite, inclusiv un bebelus in varsta de 3 luni. Toti au fost apoi preluati de echipajul Ambulantei si de SMURD si transportati la spital. Echipa Crucii Rosii Sibiu, juriul de astazi de la Concursul Sanitarii Priceputi, a fost pusa in situatia practica de a acorda primul ajutor in cazul acestui accident”, se arată în comunicarea de presă.

UPDATE COMPLETARE

La rugămintea celor de la Crucea Roșie Sibiu, completăm informarea acestora cu următoarea declarație:

”Crucea Rosie Filiala Sibiu are o colaborare deoesebit de buna cu ISU Sibiu si cu IPJ Sibiu si nu suntem in nici un fel de competitie. Dorinta noastra era  a trage  un semnal de alaram asupra importantei insusirii cunostintelor de prim ajutor premedical de catre populatie”

 

 

Poliția confirmă accidentul după aproape 5 ore

Anca Bleoanca, de la Insppectoratul de Poliție al județului Sibiu a confirmat faptul că a avut loc un eveniment rutier pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie. ”Un autoturism marca Golf nu a păstrat distanța în mers și ca să evite coliziunea cu un alt autoturism, șoferul acestuia a tras de volan dreapta și a acroșat de pe marginea drumului două femei cu copii în brațe”, a spus Anca Bleoanca. Este vorba de un copil în vârstă de 6 luni si altul de 3 luni.

Cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu au confirmat că au intervenit la fața locului cu un echipaj SMURD.

Ambele instituții însă nu au anunțat mass-media locală despre acest eveniment rutier, iar detalii suplimentare au fost oferite numai după ce s-a cerut oficial acest lucru.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.