Sibienii sunt dezamăgiți că trebuie să joace fotbal în prima zi de Paște. Pelici și sibienii de la Voința spun însă că sunt profesioniști și ar face orice ca Sibiul să scape de retrogradare.

Fotbaliștii de la Voința vor juca cu Rapid chiar în după amiaza primei zile de Paște. În loc să fie acasă să ciocnească ouă roșii cu cei dragi, sibienii se vor ciocni la propriu de rapidiștii lui Răzvan Lucescu, pe gazon.

”E foarte cuidat că jucăm de Paște. Da asta e meseria. La copil îi spun că mă duc să îi aducă iepurașul ceva. Sunt puţin dezamăgit… Nu sunt dezamăgit, mi-ar fi plăcut să jucăm vinerea, sâmbăta, dar ţinând cont de situaţia în care suntem, de importanţa obiectivului, aş face orice. Nu știu dacă se va putea schimba ziua de disputare, dar dacă s-ar putea ar fi mult mai bine”, a spus Eugen Beza.

Explicații în familie

Sibienii recunosc însă că cele mai multe discuţii vor fi în sânul familiei.

”Asta este. Așa s-a făcut programul. Dacă așa a căzut, jucăm. Vom încerca să ne prezentăm cât mai bine la jocul respectiv. Probabil acasă au fost mai multe discuţii cu familiile, dar noi între noi… Asta este. Suntem jucători de fotbal, suntem profesionişti şi în alte campionate se joacă în zilele de sărbătoare. Ne-am dori o victorie la Rapid”, a spus și antrenorul Alex Pelici.

Grigore cere înțelegere de la copii

Copiii fotbaliştilor vor fi cei mai supăraţi pentru că tăticii lor lucrează chiar în ziua de Paşti. ”Suntem profesioniști. Ne-am fi dorit să nu fie de Paște, dar acesta e fotbalul. Trebuie să ne facem treaba. Ce să le zic… N-am ce… Îmi pare rău şi sper să înţeleagă, deşi pentru copilaşi va fi destul de greu. Dar se ocupă soţia şi va fi ok”, a explicat și căpitanul Nicolae Grigore.
VIDEO Bogdan Tătăroiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns