Cod galben în tot județul Sibiu. Revin ninsorile în acest weekend

1 120

Meteorologii sibieni au emis o avertizare de cod galben valabilă pentru intervalul 8 aprilie, ora 18.00 – 9 aprilie, ora 15.00. In intervalul mentionat vremea se va raci accentuat in toata zona.

În seara zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni, precipitatiile vor fi sub formă de lapovita si ninsoare. ”Vantul va avea intensificari cu viteze de peste 60 km/h si de peste 80…90 km/h la munte. In cursul zilei de duminica vor fi ploi insemnate cantitativ, local peste 20…25 l/mp”, se arată în avertizarea emisă de Centrul Meteorologic Transilvania Sud.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ursule scrie

    Complicat cu ”săpatul” prin orașe toate orașele din țară, cred că au tot felul de zone interesante pertnu ”investitori” dornici de ce2știguri rapide!Pe noi ne interesează eensă een primul re2nd Iașul een care trăim unde primarul este cum este și een mod sigur nu se compară cu cel din Piatra Neamț sub nici o formă.Proiectul Palas este un exemplu clar de ingnorare a interesului public een favoarea celui privat. Este o crimă să sapi sub Palatul Culturii, construit een stil neogotic (gotic flamboyant) la incepurul secolului XX (1926), și să obturezi vederea dinspre Podu Roș.Referitor la Palat aș mai putea aminti că eram foarte me2ndru ce2nd am fost invitat la Balul de stre2ngere de fonduri de prin 2005 și am contribuit cu o sumă aflată la limita de sus a posibilităților pertnu salvarea Palatului, iar la puțin timp m-am simțit excrocat, ce2nd am aflat că fostul director (Dumnezeu să-l ierte) a cumparat un Tuareg de 40.000 de euro!Ce2t despre re2s cred că vom ple2nge toți pe2nă la urma

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.