fbpx

Vineri se deschide oficial Târgul de Paște. Vezi imagini live din Piața Mare!

0 72

Târgul de Paști va avea loc în acest an între 6 și 15 aprilie, în Piața Mare. Față de edițiile anterioare, modul de amplasare a standurilor este sub forma unor petale de floare, în spirit de primăvară.

Timp de 10 zile, Iepurașul de Paști îi așteaptă pe sibieni cu ouă roșii și multe surprize în centrul Sibiului, în Piața Mare, unde va avea loc cea de-a treia ediție a Târgului de Paști. Organizat de Fundația Austria Pro România, Târgul de Paști calcă pe urmele Târgului de Crăciun, tinzând să devină unul dintre evenimentele importante ale anului. „Ne-am propus să dezvoltăm acest Târg de Paști ca fiind un eveniment unic pentru sibieni la o sărbătoare atât de importantă. Târgul va fi o ocazie perfectă pentru a căuta un cadou celor dragi dar și pentru a oferi copiilor câteva surprize”, spune Andrei Drăgan Răduleț, organizatorul evenimentului.

Târgul de Paști din acest an va fi amenajat în acest an sub forma unei flori cu trei petale. În total, în Piața Mare vor fi amplasate 40 de căsuțe. Cei 40 de comercianți provin din 17 de județe și aduc la Sibiu cele mai reprezentative produse pentru zonele din care provin.

La Târgul de Paști sibienii vor putea găsi ouă naturale încondeiate manual, ouă din lemn pictate manual, ouă îmbrăcate în mărgele, ouă de pus în “pomul de Paști”, coșuri împletite din nuiele, coșuri brodate, decorațiuni de Paști din flori naturale, tablouri pictate pe scoarță de copac, piatră sau sticlă, obiecte din lemn, lumânări decorate manual, articole din sticlă pictată manual, cd-uri, articole din piele lucrate manual, jucării, bijuterii, produse pralinate, turtă dulce, dulciuri de casă, prăjituri, pernițe pufoase personalizate, produse din ghimbir, cașcavaluri maturate și mezeluri afumate ungurești, vestimentație rustică din in și bumbac, mic mobilier pictat manual, produse naturiste, flori și multe articole din foi de porumb împletite.

Cum Paștile sunt o sărbătoare mult așteptată de cei mici, la Târgul de Paști copiii vor avea și câteva surprize. Pe lângă plimbarea pe trenuleț sau pe ponei, cei mici se vor putea distra într-un mini-zoo plin cu iepurași iar în apropiere vor putea chiar face poze cu Iepurașul de Paști. În centru târgului de Paști va fi din nou amenajată o terasă, unde vizitatorii se pot relaxa în apropierea fântânii arteziene și gustând din bunătățile oferite la standurile din apropiere, cum ar fi plăcintă întinsă de Turnu coaptă proaspătă, mini-donuts, și altele.

VEZI AICI IMAGINI ÎN DIRECT DE LA TÂRGUL DE PAȘTE DIN SIBIU

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.