Crucea Rosie Filiala Sibiu a distribuit peste 200 de saci cu ajutoare familiilor dintr-o zona defavorizata din orasul Avrig, ca sprijin de Paști.

La Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilitati  Turnu Rosu, voluntarii Crucii Rosii Sibiu alaturi de reprezentantii fundatiei norvegiene Romaniahjelpen Vestlandet au impartit peste 50  de pachete personalizate pentru copii institzionalizati, pachete pregatiate de una dintre voluntarele din Norvegia, in varsta de 85 de ani. Ne-am jucat cu copii, am cantata laturi de ei si am plecat de acolo cu promisiune ca vom reveni in curand.

Si week-endul a fost unul extrem de ocupat pentru Crucea Rosie Sibiu care a participat alaturi de alte organizatii non guvernamentale din Sibiu la Targul de Paste din Piata Mare, unde s-au pus in vanzare obiecte cofectionate de beneficiarii programelor  umanitare, de membrii Clubului de Aur si de voluntarii  devotati.

Campania  de Paste se va incheia cu o acțiune a voluntarilor Crucii Rosii Sibiu care vor ajuta o  pensionara, beneficiara a programului  gratuit de Ingrijire pentru Varstnici la Domiciliu. Ajutorul va consta de aceasta data in curațirea locuintei  acesteia pentru cui ocazior Sarbatorile Pascale.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns