Roman a fost exclus din PDL Mediaş, conform unei decizii luată de către biroul permanent local al partidului. Decizia vine ca urmarea a anunţului făcut duminică de Roman care a spus public că va candida ca independent pentru funcţia de primar al Mediaşului.

Faptul că Roman va fi viitor contra candidat pentr actualul primar Teodor Neamțu nu a picat deloc bine PDL-ului, care a decis să îl excludă din partid. Gheorghe Roman a anunțat intențiile sale în cadrul unui concert de Florii organizat la o bază de agrement din Mediaș și nu oricum. Roman i-a adus acolo pe Aurel Tămaş și alți câțiva interpreți de muzică populară ardelenească.

Deputatul PDL-ist a anunțat de duminică faptul că va demisiona din partid imediat după acțiunea de cenzură a USL-ului din data de 17 aprilie. Nu a mai fost nevoie pentru că el a fost exclus.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. girnod scrie, girnod comenteaza. Asa e obisnuit Ion „Yahoo” cu „monstrii” din lacul Ighis si cu copilul „Yahoo”. Pacat ca Rondul a decazut atat de mult, incat sa publice labarelile acestui tigan soios.

  2. Vorbiti de 2 nulitati: Roman si Neamtu!Nu va castiga niciunul alegerile locale.Singurul candidat cu sanse reale la primaria Medias este Silviu Sintea de la PPDD.

  3. Ce tot o dati cu acest Roman asa zis ,,independent,, pana si ultimul boschetar din Medias stie ca e sustinut de Muntean si Neamtu de Piteiu..deci teapa ptr fraieri! oricum te invarti tot pe mana PDL ajungi! Frumoasa lucratura Romane!