TERRY LEE BURNS, în premieră la Sibiu!

192

Saptămâna aceasta poți câștiga o invitație dublă în Pub-ul care aduce în atenția sibienilor ca de fiecare dată un eveniment de excepție, în săptămâna Pascală de această dată, un concert special: Terry Lee Burns, în premieră la Sibiu, joi, 12 aprilie, ora 21:30.

Terry Lee Burns, un nume de excepție în lumea country-rock-ului, originar din Alabama, trăiește și cântă atât în Europa cât și în America, fapt care i-a diversificat și perfecționat cariera.

Un excelent showman, melodiile lui Terry Lee Burns izvorăsc din viata de zi cu zi și vorbesc despre dragoste, viață și prieteni, iar versurile reprezintă o autobiografie a artistului.

Tot în repertoriul său veți regăsi piese ale unor consacrați ai genului, precum Neil Young, Eric Clapton, Elvis Presley, Eagles, The Doors și altii, cu scopul de a readuce în fața sibienilor îndragitele melodii ale unor mari muzicieni, prieteni sau mentori de-ai artistului, aducându-le astfel un omagiu în spectacolele sale.

Joi seara, de la 21:30, Bohemian Flow vă garantează un concert extraordinar de muzică în care se îmbină perfect Rhythm-ul & Blues-ul și Country-ul & Rock-ul.

Răspunde corect la întrebare și poți fi chiar tu câștigătorul unei invitații duble: unde va avea loc concertul lui Terry Lee Burns?

În speranța că va forma un obicei prin care să educe și inspire o parte a publicului se întărește certitudinea că lumea, și prin muzică, într-o bună zi va fi la un alt nivel al culturii și civilizației.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.