VIDEO Rapperul 2Pac, readus la viaţă! A concertat la festivalul Coachella!

0 128

Unul dintre cei mai cunoscuţi rapperi ai lumii, Tupac Shakur, a fost readus pe scena unui concert din SUA, unde a cântat alături de Snoop Dogg şi Dr. Dre. O hologramă foarte realistă a rapperului decedat în urmă cu 15 ani a fost punctul culminant al festivalului Coachella.

Celor aproape 100.000 de spectatori nu le-a venit să creadă atunci când Tupac “a intrat” pe scenă. Fanii s-au putut bucura de piesa “Hail Mary”, pentru ca apoi să intre pe scenă prietenul lui Tupac, Snoop Dogg, pentru a interpreta alături de hologramă “2 of amerikaz most wanted”, informeaă Huffington Post.

Ideea ca Tupac să apară sub formă de hologramă i-a aparţinut lui Dr. Dre, unul dintre aproapiaţii lui, au menţionat cei care s-au ocupat de aspectul tehnic al reprezentaţiei.

Reacţiile pe internet au fost împărţite, unii considerând că holograma a fost un omagiu pentru Tupac, alţii fiind de părere că ideea vine doar să exploateze imaginea fostului rapper.

blankSeara de duminică de la Coachella a fost dedicată hip-hop-ului, pe lângă cei menţionaţi mai sus mai interpretând Eminen, 50 Cent, Wiz Khalifa şi Kendrick Lamar.
video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...