Remiză în derbiul suferinței dintre Voința Sibiu și Petrolul Ploiești

151

Sibiul și Petrolul s-au anihilat reciproc pe Municipalul sibian, dar egalul ajută mai mult echipa lui Mulțescu în lupta crâncenă pentru evitarea retrogradării. Meciul a fost deosebit de tensionat, ambele echipe terminând partida cu câte un jucător eliminat.

Foto - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Pelici a schimbat echipa care a capotat cu 3-0 în Giulești și i-a titularizat pe Dănălache și Zăgrean, iar Grigore a reluat locul în defensivă, dar mutările s-au dovedit a nu fi prea inspirate în cazul portarului trimis titular în locul lui Miron.

Adus din Banat ca să ajute echipa, Zăgrean a marcat la prima acțiune importantă la poarta petroliștilor. Atacantul l-a lobat excelent pe fostul stelist Hamutovski în minutul 7, iar Sibiul a început practic de la 1-0 meciul cu gruparea lui Mulțescu.

Petroliștii nu s-au speriat și au început să pună probleme la poarta Sibiului. Oprița a avut șansa egalării în minutul 17, dar a trimis cu capul peste poartă din 3 metri.

Foto - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Inevitabilul s-a produs în minutul 19. Hamza a reluat lejer din mijlocul careului mic, în poarta neinspiratului Dănălache.

Popa a avut apoi șansa readucerii Voinței în avantaj, dar atacantul sibian nu a profitat de o ieșire neglijentă a portarului Petrolului, care a scăpat mingea la 10 metri de poarta sa. Dâlbea a tras apoi puțin pe lângă de la 20 de metri, în minutul 33, iar Beza a trimis cu capul direct în brațele lui Hamutovski două minute mai târziu. Maghici a lovit bara în minutul 40 cu un șut puternic de la 20 de metri, dar finalul  de primă repriză a adus și o eliminare, Forika fiind eliminat după ce a primit al doilea galben, în numai 4 minute.

FOTO SEBASTIAN MARCOVICI - PROSPORT

Pelici a sacrificat atacul și la băgat pe Sergiu Bar locul lui Miclea pentru a acoperi golul lăsat prin elimnarea lui Forika, dar chiar și așa Sibiul a rămas periculos în ofensivă. Echilibrul numeric s-a restabilit pe teren după ce Străuț a primit și el două galbene în numai 3 minute și a fost eliminat în minutul 61. Ploieștenii au făcut pasul înapoi, iar Sibiul s-a aruncat în atac. Pelici l-a scos pe Zăgrean obosit și a mizat pe răutatea croatului Lukanovic pentru ultimele 20 de minute.

Voința a atacat mai mult dar a făcut-o haotic, iar meciul s-a încheiat cu un egal care ține cel puțin teoretic ambele echipe cu șanse în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

 

FOTO - Sebastian Marcovici (PROSPORT)

Galerie numeroasă

Petroliștii au fost încurajați la Sibiu de o galerie formată din aproximativ 600 de fani. Aceștia au sosit la meci cu opt autocare, dar și cu mașinile personale. După Rapid, aceasta este echipa care a fost susținută de cel mai mare număr de fani pe arena sibiană.

 

FOTO - SEBASTIAN MARCOVICI - PROSPORT

Scandal la oficială

Fostul antrenor al Petrolului a părăsit tribuna oficială pe final de primă repriză. Răchită s-a certat cu mai mulți oficiali ai Voinței Sibiu și după un schimb mai dur de replici acesta a plecat din incinta stadionului. Răchită a ales să plece de la oficială după ce spectatorii de la tribuna I au început să îl huiduie și să îl fluiere, oamenii bătându-i obrazul pentru declarațiile răutăcioase de la finele meciului cu scandal din tur, când Petrolul s-a impus cu 4-1.

 

Cartonase galbene:

Forika (41) (45)

Străuț (58) (61)

Bikana (62)

Silva Linares (76)

Oprița (80)

Sergiu Bar (89)

Cartonașe roșii:

Forika (45)

Străuț (61)

 

Schimbări:

Patrik – Bărbulescu (46)

Miclea – Sergiu Bar (46)

Melinte – Alvaro Linares (56)

Zerka – Tudor (65)

Zăgrean – Lukanovic (70)

Popa – Cigan (86)

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.