Mediașul lui Pustai a condus cu 2-0 prin reușitele lui Frăsinescu și Lazăr, dar Pandurii au revenit și au egalat. Vitinho a marcat golul care o îndepărtează pe Gaz Metan de locurile retrogradabile.

Foto - Cătălin Cristea (PROSPORT)

Medieșenii au început în trombă partida și au condus cu 2-0 după primele 24 de minute, dar Pandurii au egalat prin reușitele lui Lemnaru și Ibeh, ultimul din penalty. Vărul lui Eric, Vitinho (’67), a dus-o din nou pe Gaz în avantaj, mingea trimisă de el cu capul fiind scoasă din poartă de Rada. Pustai a tremurat serios pe final, după e a rămas cu un om în minus, Frăsinescu fiind eliminat pentru o intrare dură la Ibeh (’77).

Chinul a fost cu atât mai mare cu cât Avram şi Vitinho au făcut act de prezenţă în ultimele 5 minute, fiind accidentaţi. Lemnaru a marcat în prelungiri, dar tuşierul Vătăman a anulat corect golul deoarece atacantul era în offside. Medieşeanul Petre a nimerit vinclul în ultimul minut de prelungiri, dar Pustai era deja cu gândul la meciul din etapa viitoare, din Regie, cu Sportul.[nggallery id=857]

Ultima oră

Comentariul meu