ganţ s-a dus cu o plângere de a lui iohannis la premierul mihai-răzvan ungureanu

Deputatul Ganţ a protestat vehement împotriva proiectului de lege privind regimul proprietăţii atât în numele Forumului Democrat al Germanilor din România cât şi al Bisericii Evanghelice C.A. din România.ganţ s-a dus cu o plângere de a lui iohannis la premierul mihai-răzvan ungureanu

În cadrul discuţiei reprezentanţilor grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Parlamentul României cu Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu pe tema moţiunii de cenzură, avută astăzi la Palatul Victoria, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a protestat vehement împotriva proiectului de lege privind regimul proprietăţii atât în numele Forumului Democrat al Germanilor din România cât şi al Bisericii Evanghelice C.A. din România, respectiv a celorlalţi cetăţeni români afectaţi grav de această lege.

„Am cerut Dlui Premier Ungureanu retragerea imediată a proiectului de lege, pentru că, aşa cum este formulat, este inacceptabil din punctul nostru de vedere. Premierul a confirmat că analizează foarte atent toate luările de poziţii pe această temă şi speră că se va găsi o formulă mulţumitoare foarte curând”, a declarat dl. deputat Ovidiu Ganţ.

Preşedintele FDGR, Klaus Iohannis, şi-a exprimat la rândul său dezacordul cu acest proiect de lege în conferinţa de presă ţinută în urmă cu zece zile.

Ultima oră

Comentariul meu