Ganţ s-a dus cu o plângere de a lui Iohannis la premierul Mihai-Răzvan Ungureanu

0 109

Deputatul Ganţ a protestat vehement împotriva proiectului de lege privind regimul proprietăţii atât în numele Forumului Democrat al Germanilor din România cât şi al Bisericii Evanghelice C.A. din România.gant

În cadrul discuţiei reprezentanţilor grupului parlamentar al minorităţilor naţionale din Parlamentul României cu Premierul Mihai-Răzvan Ungureanu pe tema moţiunii de cenzură, avută astăzi la Palatul Victoria, deputatul FDGR Ovidiu Ganţ a protestat vehement împotriva proiectului de lege privind regimul proprietăţii atât în numele Forumului Democrat al Germanilor din România cât şi al Bisericii Evanghelice C.A. din România, respectiv a celorlalţi cetăţeni români afectaţi grav de această lege.

„Am cerut Dlui Premier Ungureanu retragerea imediată a proiectului de lege, pentru că, aşa cum este formulat, este inacceptabil din punctul nostru de vedere. Premierul a confirmat că analizează foarte atent toate luările de poziţii pe această temă şi speră că se va găsi o formulă mulţumitoare foarte curând”, a declarat dl. deputat Ovidiu Ganţ.

Preşedintele FDGR, Klaus Iohannis, şi-a exprimat la rândul său dezacordul cu acest proiect de lege în conferinţa de presă ţinută în urmă cu zece zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.