Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu organizează Târgul de ofertă educațională a ULBS în zilele de 27 și 28 aprilie, la sediul Universității din Str. Lucian Blaga Nr. 2.

La târg vor fi prezente toate cele 9 facultăți ale Universității “Lucian Blaga”, care își vor prezenta oferta ce include 82 de specializări în cadrul programelor de licență și circa 120 de specializări pentru studiile de masterat.

Evenimentul din acest sfârșit de săptămână face parte dintr-o serie largă de acțiuni din cadrul campaniei de admitere, acțiuni care au inclus până în prezent vizite în licee, Săptămâna Porților Deschise la ULBS, precum și participarea la târguri de ofertă educațională din țară.

”Îi așteptăm la Târgul de ofertă educațională a ULBS nu doar pe elevii aflați în anii terminali, ci și persoanele interesate să urmeze un program de masterat sau doctorat, având convingerea că în oferta Universității “Lucian Blaga” din Sibiu vor găsi specializarea dorită!“ – Daliana Drăguțescu, purtător de cuvânt.

Târgul de ofertă educațională a ULBS poate fi vizitat vineri, 27 aprilie, între orele 13:00-19:00 și sâmbătă, 28 aprilie, în intervalul 10:00-14:00, la Complexul ULBS din Str. Lucian Blaga Nr. 2.

 

Ultima oră

Comentariul meu