Peste 1.100 de joburi la Bursa Generală a Locurilor de Muncă de vineri de la Sibiu

139

În cadrul „Bursei generale a locurilor de muncă” ce se desfăşoară vineri, 27 aprilie 2012, persoanele care doresc să se angajeze au de ales dintr-un număr de 1110 locuri de muncă puse la dispoziţie de 62 agenţi economici din judeţ. bursa

Acţiunea este organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu şi se desfăşoară concomitent în patru locaţii din judeţ respectiv în Sibiu (la Sala Sporturilor Transilvania), Mediaş, Avrig şi Agnita (la sediile agenţiilor locale), începând cu ora 9.

Această măsură activă pentru prevenirea şi combaterea şomajului este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă, participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă fiind gratuită.

În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 140 agenţi economici din judeţ. Dintre aceştia au confirmat participarea la bursă 62 (46 la Sibiu, 9 la Mediaş, 4 la Avrig şi 3 la Agnita), care pun la dispoziţie 1110 locuri de muncă vacante (Sibiu – 757, Mediaş – 124, Avrig – 22 şi Agnita – 207).

Cele mai multe locuri de muncă (928) sunt pentru persoane fără studii superioare –  tehnician electronică, operator confecţioner,  operator montaj linii automate, operator call-center, asistent relaţii publice şi comunicare, dulgher, zidar, muncitori necalificaţi, reprezentanţi servicii clienţi, oferta fiind completată de 182 posturi pentru persoane cu studii superioare (inginer producţie, inginer de sistem software, inginer mecanic, inginer electronist, inginer căi ferate drumuri şi poduri, programator, medic, expert contabil, etc.).

De asemenea la eveniment vor fi prezenţi şi consilieri EURES  din Germania, Suedia şi Ungaria care vor prezenta condiţiile de muncă şi de viaţă, precum şi oferte de muncă din ţările respective.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.