VIDEO Razie la prostituate în Sibiu și Mediaș. S-a lăsat cu arestări

652

Patru persoane din Mediaș au fost reținute de polițiștii sibieni pentru proxenetism și prostitușție după o razie de amploare avută loc ieri în șase orașe din județul Sibiu.

Foto - Politia Română

În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au desfăşurat o amplă acţiune la nivelul judeţului Sibiu în vederea combaterii faptelor de prostituţie şi proxenetism.

Acţiunile s-au desfăşurat în municipiile Sibiu şi Mediaş, precum şi în localităţile Copşa Mică, Cisnădie şi Tălmaciu, fiind efectuate descinderi la adresele unor persoane suspecte de săvârşirea infracţiunilor de proxenetism precum şi în locurile care polarizează elemente prostituate.

În urma acestor acţiuni s-a reuşit destructurarea unei grupări infracţionale ce acţiona pe raza municipiului Mediaş, cu preocupări în sfera prostituţiei şi proxenetismului.

Patru persoane reținute

În urma acestor acţiuni au fost constatate 14 infracţiuni de prostituţie şi 4 infracţiuni de proxenetism.

Persoanele cercetate pentru proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 329 din Cod penal, au fost reţinute pentru o perioadă de 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sunt cercetate pentru proxenetism următoarele persoane:

S. Elena, în vârstă de 57 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş;

N. Aurelia – Nina, în vârstă de 30 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş;

C. Dori – Bianca, în vârstă de 33 de ani, domiciliată în municipiul Mediaş şi

C. Gavril, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş.

Cercetările continuă

În sarcina acestora, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu au reţinut faptul că în perioada 2011 – martie 2012, au îndemnat şi înlesnit derularea de activităţi de prostituţie pentru mai multe tinere, dintre care unele minore, de pe raza municipiului Mediaş şi a localităţilor învecinate.

”Cercetările în acest dosar sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a învinuiţilor şi extinderea cercetărilor cu privire la alte persoane suspecte de comiterea acestui gen de infracţiune”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.
VIDEO IPJ Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.