Un pastor baptist şi soţia sa, au fost ucişi în locuinţa lor la Sighișoara

153

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că a fost declanşată o anchetă după ce, cu o zi în urmă, Poliţia şi procurorii au fost sesizaţi că într-un imobil din Sighişoara au fost găsite moarte două persoane.

Conform sursei citate, este vorba despre doi soţi, în vârstă de peste 75 de ani, care au fost găsiţi de către fiica lor. Aceasta locuieşte în Sighişoara şi a mers la părinţi, iar când i-a găsit morţi a alertat Poliţia şi procurorii, care au făcut cercetări la faţa locului, după care trupurile celor doi au fost duse la Institutul de Medicină Legală.


„S-a stabilit că moartea ambilor soţi a fost violentă, aceştia având urme de violenţă pe corp. Bărbatul este fost pastor baptist, ulterior pensionar. În imobilul respectiv s-au constatat urme de răvăşire, dar încă nu s-a stabilit dacă mobilul crimei a fost jaful„, a declarat Angela Barbu.

Potrivit acesteia, atunci când la faţa locului au ajuns şi ambulanţele – care intervin în mod normal în astfel de cazuri -, s-a simţit un miros puternic de gaz, dar încă nu se ştie dacă persoanele care au săvârşit crimele au dat drumul la gaz pentru a masca faptele.

Barbu a spus că nu poate preciza care a fost cauza morţii celor doi bătrâni, ancheta fiind în desfăşurare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.