Voința pierde cu Ceahlăul cu 1-2. Sibiul mai are șanse minime să scape de retrogradare

118

Sibiul a jucat cu sabia deasupra capului meciul cu Ceahlăul. Sibienii aveau neapărat nevoie de victorie în meciul cu moldovenii din Piatra Neamț pentru a nu pierde contactul cu echipele care sunt desupra liniei de retrogradare. Oaspeții au învins, iar Voința mai are șanse extrem de mici să rămână în liga 1 în acest sezon.

Pelici a mizat pe Cigan în detrimentul lui Tătar și asta pentru a câștiga în viteză la mijlocul terenului. Din păcate atacul și-a arătat din nou carențele, în condițiile în care primul șut pe poarta nemțenilor a venit pe final de primă repriză, Zăgrean, Nicola și Popa evoluând modest în prima parte a meciului. Ceahlăul nu a forțat deloc arătând din start că un punct este suficient în acest meci.

Singura ocazie notabilă a primei reprize a venit de la Beza, șutul căpitanului Voinței trecând pe lângă poartă, în minutul 45.

După pauză jocul s-a înviorat mai mult. Sibiul a atacat mai mult, iar Ceahlăul a jucat numai pe contra atac.

Așa s-a întâmplat și în minutul 64, când Sergiu Bar a făcut un henț prostesc în suprafața de pedeapsă, iar Golubovic a înscris lejer de la punctul cu var. Două minute mai târziu Pavel a pus latul la o centrare în careul mare și a făcut ca tabela să arate 0-2, golul pornind însă de la o degajare slabă a lui Miron.

Sibiul a marcat imediat prin Popa, dar golul a fost anulat pe motiv de off-side.

Golurile primite au căzut ca plumbul în picioare pentru sibieni. Sibiul nu a mai reușit decât să reducă din handicap în minutul 83 prin Zăgrean. Voinţa pierde un meci extrem de important, iar misiunea menţinerii în liga 1 devine practic una imposibilă pentru echipa lui Pelici.

Voinţa joacă etapa viitoare în deplasare cu FC Braşov.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (4)