George Clooney a strâns 12 milioane de dolari pentru campania lui Obama

134

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, mai multe vedete şi numeroşi executivi de la Hollywood – circa 140 de persoane – au plătit câte 40.000 de dolari pentru a participa la acest dineu cu Clooney şi Obama.

În cadrul acestei campanii organizate de Clooney sunt aşteptate şi donaţii care se pot ridica la un total de 6 milioane de dolari, informează accesshollywood.com.

Astfel, în total, Clooney ar putea strânge circa 12 milioane de dolari pentru campania preşedintelui american Barack Obama.


Alegerile prezidenţiale din SUA vor avea loc pe 6 noiembrie.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor. Fiul unui jurnalist, George Clooney este un partizan foarte activ al Primului Amendament şi, totodată, un activist dedicat cauzelor umanitare. În loc să-şi limiteze acţiunile devenind politician, George Clooney spune că preferă actele caritabile, care includ şi campaniile care au scopul de a atrage atenţia comunităţii internaţionale asupra unor cauze sociale şi politice, de exemplu, referendumul istoric organizat recent în Sudan prin care provincia din sudul acestei ţări, cu o populaţie majoritar creştină, a devenit un stat independent.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.