ArtBoutique Sibiu strânge rândurile pentru ediția jubiliară

0 72

Înscrierile pentru cea de-a zecea ediție Artboutique încep astăzi. Evenimentul va avea loc la începutul lunii iunie, în perioada 1-3 iunie, într-o locație devenită deja tradițională pentru organizarea acestui târg, Galeria Habitus din Piața Mică nr.4 (subsolul Bisericii Romano-catolice).

Artiștii care doresc să își prezinte ultimele creații în cadrul târgului de handmade de la Sibiu, se pot înscrie pe site-ul evenimentului: www.artboutique.org . Înscrierile se fac în perioada 5 – 25 mai în limita a 35 de locuri disponibile.

Pentru a menține standardul evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse Bio, articole pentru copii, artă culinară.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să trimită un email pe adresa: office@artboutique.org, cu subiectul: „cerere înscriere  v.10” și minim 5 poze cu fiecare produs realizat, urmând să primească spre completare un formular de înscriere.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...