Marele premiu de la Olimpiada Națională a Studenților Economiști revine studenților din Sibiu

1 105

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu a fost, în perioada 4-6 mai, gazda Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști, secțiunea Administrarea Afacerilor, organizată de Facultatea de Științe Economice a ULBS și Asociația Facultăților de Economie din România.

La finalul sesiunii de prezentare a lucrărilor, comisiile de jurizare, din care au făcut parte cadre didactice de la universități de înalt prestigiu din țară, au acordat Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian”, Premiul Special “Ștefan Mârza”, Premiul Special “SSMAR” Craiova și premii cu destinație pentru creativitate și originalitate.

La Olimpiada Națională a Studenților Economiști de la Sibiu s-au înscris 51 de lucrări și au participat studenți de la 18 universități.

Marele Premiu “Dionisie Pop Marțian” a fost câștigat de studentele Cristina Bărbulescu și Ioana Călin de la Facultatea de Științe Economice a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Tototdată, Alexandru Govoreanu, Cristina Tărâță și Andreea Trâmbițaș, studenți în cadrul Facultății de Științe Economice a ULBS, au obținut de asemenea distincții importante în cadrul acestei manifestări științifice.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Adi scrie

    In poza sunt studenti si de la Galati de la Universitatea „Dunarea de Jos” Galati care au luat Premiul Special „Stefan Marza” si alti studenti de la alte universitati din tara. De ei ati uitat sa scrieti. Va laudati numai pe voi . Sa va fie rusine .

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.