Concerte rock-baroc la Huet.Urban. Vezi ce trupe vin!

0 94

Moonlight Breakfast și MeeRah încheie prima seară a Festivalului Huet.Urban goes Baroc. Duminică, pe scena festivalului urcă The Noise și Toulouse Lautrec.

19-20 mai, Piața Huet. Locul în care întreaga istorie baroc a Sibiului se întâmplă pentru două zile, în punctul de unde Sibiul a luat ființă. Cochetul festival al Pieței Huet aduce în fața sibienilor o selecție de formații mai rar întâlnite pe scenele din oraș.

Sâmbătă, în prima zi de festival, în deschiderea Marelui Bal Baroc, pe scena din Piața Huet conții, marchizele, baronii și prințesele o vor putea asculta pe MeeRah. Solista vine la Sibiu să își prezinte primul album din cariera solo, „Desire”. Albumul este compus din 11 piese și combină elemente de pop-rock, balade acustice, viori și clape. Programul va fi unul exclusiv acustic, MeeRah fiind acompaniată de talentata chitaristă Diana Ganea. Apoi, la finalul Marelui Bal, scena va fi acaparată de Moonlight Breakfast. Cvartetul retroelectro face unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de muzică și lumină, combinată cu elemente de butaforie. Bucureștenii au concertat în deschiderea concertului Jamiroquai, în iulie 2011 apoi la Summer Well și la Spirit of Burgas, în Bulgaria.

Duminică, The Noise și Toulouse Lautrec fac legătura dintre rock și baroc. Ultimii dintre ei au doi ani de activitate dar niște rezultate de excepție. Toate single-urile lansate până acum au intrat în topurile radiourilor profilate pe muzica rock. Primul album al formației a fost lansat în octombrie 2011 și conține peste 20 de piese originale. Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilărit pe pajiști verzi și întinse în fața castelului și au crescut cu sunetul cornurilor de vânătoare și mirosul parfumurilor de contesă rumenă în obraji.

Festivalul Huet.Urban este organizat de Fundația Heritas și este co-finanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Partener principal: Ambient. Parteneri: Tondach, Continental Automotive Systems, OTP Bank, Sinecon.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.