VIDEO FOTO Dinamoviștii impresionați de frumusețea Centrul Istoric al Sibiului. Bonetti a filmat Piața Mare!

0 86

La promenadă și ședințe foto cu fanii. Așa s-au relaxat ”câinii-roși” înaintea meciului de la Sibiu cu Voința. Frumusețea Sibiului l-a lăsat cu gura căscată până și pe antrenorul Bonetti. Dinamo joacă pe Municipal cu Voința de la ora 18.00.

Dinamoviștii au preferat să vadă centrul istoric al orașului în detrimentul unei plimbări la Mall. Curtean a fost cel care a insistat să le arăte colegilor săi ce oraș natal frumos are, iar aceștia au apreciat ideea jucătorului adus de la Timișoara.

”Spusele lui Curtean că el ne îndrumă prin oraș sunt total adevărate. Orașul e superb. Știam de la început că e un oraș superb cu foarte mari valori și ne face deosebită plăcere să fim aici și mai ales în această piață” au spus Tameș și Marius Nicolae.

Dinamoviștii au fost rapid recunoscuți de fani și au fost solicitați pentru autografe și fotografii pe parcursul celor aproape două ore de relaxare în care au făcut și o pauză de o limonadă în Piața Mare a Sibiului. Bonetti a filmat centrul Sibiului, fiind și el impresionat de frumusețile orașului.[nggallery id=869]

”Frumos oraș. Clădirile istorice sunt fantastice. Istoria pe care o aveți e fantastică. Acest lucru este foarte important. Meciul.. Toate meciurile sunt dificile. Depinde de mentalitatea noastră. Dacă intrăm în teren cu o atitudine bună e posibil să învingem. Dacă nu atunci e posibil să pierdem” a spus și Bonetti.

Dănciulescu a fost oprit de câțiva fani care i-au cerut să rămână la fel de profesionist și l-au îmbărbătat înaintea meciului de la Sibiu.

video

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...