Trupa lui Bonetti a învins cu un gol marcat dintr-un penalty acordat în urma unui henț făcut de Grigore în prima repriză. Lukanovic a trimis în bară în minutul 94. Voința are șanse infime să mai joace și la anul în liga 1. Sibiul joacă următoarele două etape în deplasare cu CFR și U la Cluj.

Sibiul avea mare nevoie de un succes în meciul cu Dinamo ca să mai spere cu șanse minime că va evita retrogradarea din liga 1. Scandalurile și forma slabă prin care trece Dinamo în ultima vreme erau ingredientele care ar fi putut face ca rețeta victorei să fie una de bun augur pentru echipa lui Pelici.

Tehncianul Sibiului a mizat pe o echipă mai ofensivă ca niciodată. Zăgrean și Popa au fost susținuți bine de Tătar, Burlacu și Cigan, iar Sibiul a început bine meciul. Voința a trecut de două ori pe lângă gol în minutele 3 și 12, dar Burlacu a ratat din situații excelente deschiderea scorului.

Dinamo a fost periculoasă o singură dată în prima repriză. Balaj a dat penalty la un henț făcut de Grigore, iar Marius Niculae a transformat lovitura de pedeapsă din minutul 26.

Sibiul a revenit în atac dar Iulian Popa, Zăgrean și Burlacu și-au arătat limitele și au ratat din poziții excelente.

După pauză din păcate mai proaspeți au fost dinamoviștii. Curtean și Țucudean au ”HĂRȚUIT”  la propriu apărarea sibiană, iar Miron a scos în extremis două mingi pe început de repriză secundă.

Grigore a ratat însă ocazia meciului. Căpitanul Sibiului a trimis cu capul din 7 metri, dar Naumovski a scos miraculos de sub bară în minutul 76.

Sibiul a marcat odată în minutul 80, dar golul lui Lukanovic a fost corect anulat pentru off-side.

Lukanovic a trimis în bară din 10 metri în prelungiri și Dinamo a învins cu 0-1.

Voința se îngroapă în subsolul ligii 1 și poate să ajungă chiar și pe penultimul loc, Sportul Studențesc fiind la 3 puncte în spatele sibienilor. Sibiul se va întoarce cel mai probabil în liga 2 după un an petrecut în prima divizie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns