PSD-istul Mădălin Voicu către Iohannis: „Nu poţi să iei tu totul. Este nepolitic!”

0 104

Deputatul PSD Mădălin Voicu l-a sfătuit miercuri, în timpul unei conferinţe de presă, pe primarul municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, lider al Forumului Democrat al Germanilor din România, să fie inteligent la aceste alegeri, nu arogant, pentru că nu poate lua totul.

‘I-aş trimite şi lui Iohannis un mesaj. Este foarte normal ca să nu existe duşmănii. Sunt convins că Iohannis este un primar bun, dar nu poţi să iei tu totul! Dar să vii cu un gen de aroganţă şi vrei să iei totul, mi se pare nepolitic, pentru o politică civilizată şi modernă. Îi cer să fie inteligent, cu minte’, a spus Mădălin Voicu.

Prezent la Sibiu miercuri la lansarea candidaţilor USL, deputatul PSD a preferat o parte din mesajul transmis edilului şef al Sibiului prin intermediul presei, să fie în limba germană. Întrebat dacă şi când se vede cu Iohannis, discută cu acesta în germană, Mădălin Voicu a ţinut să precizeze că dialoghează cu primarul sas al Sibiului în limba română, întrucât nici liderul FDGR nu cunoaşte limba ţiganilor, romani.

Principalul adversar al USL la alegerile din acest an la Sibiu este Forumul condus de primarul Klaus Iohannis. Dacă Iohannis este văzut ca favorit să câştige cel de al patrulea mandat de primar al municipiului Sibiu, singura bătălie nominală de amploare în care se confruntă USL şi FDGR este cea pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Actualul preşedinte al CJ Sibiu, Martin Bottesch (FDGR), candidează pentru cel de al treilea mandat, având nouă contracandidaţi, cel mai de temut fiind copreşedintele USL, deputatul PSD Ioan Cindrea. Deocamdată, USL se laudă că deţine, conform propriilor sondaje, jumătate din voturile politice ale sibienilor, ceea ce i-ar aduce funcţia de preşedinte al CJ, 50 de primării din 64 şi mai mulţi consilieri. Forumul se laudă şi el că are prima şansă pentru postul de preşedinte al CJ, postul de primar al Sibiului, dar şi majoritatea în CJ şi Consiliul Local Sibiu. sursa: AGERPRES

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.