Victoriei şi Dealului aproape gata. Vezi când vor fi redeschise traficului!

88

Pe Bulevardul Victoriei şi pe strada Dealului lucrările se apropie de finalizare, DPC fiind pregătit să toarne primul strat de asfalt pe carosabil săptămâna viitoare. Ambele vor fi redate traficului în jurul datei de 20 mai.

Lucrările la carosabil s-au finalizat pe Bulevardul Vasile Milea, DPC lucrând în prezent la trotuare. Porţiunea Aleii Şelimbăr pe care s-au efectuat lucrări de reparaţii a fost şi această finalizată şi redată traficului.

Pe strada Oituz se lucrează pe tronsonul dintre strada Mărăşeşti şi sensul giratoriu cu Bulevardul Mihai Viteazu.

Pe Bulevardul Corneliu Coposu se lucrează la trotuare, pe porţiunea dintre Spitalul Judeţean şi sensul giratoriu cu strada Constituţiei, pe partea cu Spitalul.

Parcarea din zona Casei de Cultură a Sindicatelor a fost şi aceasta finalizată, DPC turnând aici un nou strat asfaltic.

Pe strada Europa Unită, stradă amenajată în perioada 2003 – 2004, au început lucrările de frezare a stratului asfaltic de suprafaţă, acesta necesitând reparaţii. Lucrările se execută pe tronsonul dintre Şoseaua Alba Iulia şi zona Marquardt.

DPC finalizează săptămâna viitoare refacerea marcajului pistelor de biciclete existente şi va începe marcarea noilor trasee, cu o lungime totală de 20 km. De asemenea, echipele DPC lucrează la crearea unei zone verzi şi lărgirea trotuarului în zona blocului ANL de pe strada Independenţei. Patru echipe lucrează la remedierea carosabilului în urma interveniţiilor la reţele pe străzile laterale din Calea Dumbrăvii, strada Uzinei, zona Vasile Aron, zona Valea Aurie şi Calea Poplăcii.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi