Prodanca și-a descoperit probleme la inimă

89

După mai multe bătăi rapide ale inimii şi oscilaţii de tensiune ,Prodanca a aflat că are probleme cardiace.

Duminică seara în reality-show-ul “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri” de la Euforia TV, Anamaria Prodan a fost foarte tensionată.

A trăit momente încărcate de emoţii puternice. Întâi s-a enervat pe nişte ziarişti şi i-a crescut tensiunea foarte tare, după care şi-a revenit : „Nu mai îmi bat capul cu ei, pierd momente importante alături de familia mea şi oricum nu rezolv nimic dacă mă enervez”, a declarat vedeta.

Spre finalul emisiunii Anamaria a fost prezentă la unul din meciurile foarte importante pentru echipa pe care o impresariază, Concordia Chiajna. E o fire foarte emotivă.  Trăieşte fiecare fază şi chiar fiecare şut pe poartă cu maximă intensitate. În timpul meciurilor, Prodanca uită de oricine şi orice, e atentă doar la acţiunea fierbinte de pe teren. A fost sfătuită de doctorul cardiolog să nu se mai enerveze atât de tare şi să ia totul mai uşor pentru a preveni eventuale alte vizite medicale. 

Va asculta Anamaria sfaturile medicului? Aflaţi în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)