Hămbăşan condamnă protestul jucătorilor Voinţei la meciul cu U Cluj

0 74

Preşedintele clubului de fotbal CSU Voinţa Sibiu, Ioan Hămbăşan, a fost surprins de acţiunea jucătorilor de la meciul cu Universitatea Cluj, de marţi seara, pierdut de „alb-verzi” cu scorul de 3-1 (2-0). Hămbăşan a declarat că este dezamăgit de modul în care au ales jucătorii săi să protesteze pentru faptul că există unele restanţe financiare.

Fotbaliştii sibieni au întârziat debutul întâlnirii de pe „Cluj Arena” cu 10 minute şi au intrat pe gazon purtând banderole albe pe braţ.

„Sunt dezamăgit de modul lor de a protesta. Înaintea plecării spre Cluj, luni, la prânz, am avut o discuţie cu ei, i-am rugat să înţeleagă situaţia şi credeam că am ajuns la un consens. În momentul acesta, clubul are să le plătească jucătorilor un salariu şi încă jumătate, restanţă de 6 zile. Ar fi trebuit să le fie viraţi banii pe data de 10. Să nu uite, în schimb, că în proporţie de 75 sau 80 la sută şi-au încasat primele, iar rezultatele nu se văd, echipa e la retrogradare. Dacă ei au intrat pe teren cu banderole albe pe braţ, eu ar trebui să fiu cu totul îmbrăcat în alb, tot în semn de protest, pentru că, în 7 meciuri, au luat un singur punct. Asta îmi e răsplata după 4 ani de sacrificii, în care m-am luptat să ţin această echipă şi să o aduc până în elita fotbalului românesc. Sunt convins că nu este echipă în Liga I care să nu aibă probleme financiare, iar în alte părţi restanţele sunt şi mai mari, la anumite cluburi chiar foarte mari, dar jucătorii acestora nu întârzie meciul cu 10 minute şi nu poartă banderole albe pe braţ”, a declarat Hămbăşan.

După 33 de etape, CSU Voinţa este pe locul 16 în clasament, cu 29 de puncte, şi matematic e retrogradată în Liga a II-a.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...