Ana Maria Prodan își învață fiul bunele maniere

109

Zilele trecute, în timp ce filma pentru reality-show-ul de la Euforia TV, “Prodanca&Reghe:Dragoste în prelungiri”, Ana Maria Prodan a fost surprinsă pe stradă cu fiul ei. Anamaria îl iubeşte foarte tare pe, Laur jr. în vârstă de 3 anişori pe care toată lumea îl strigă Bebe. Este peste tot cu ea. Uneori îl ia cu ea chiar şi la meciuri, deşi tensiunea este foarte mare, dar lui Bebe îi place şi este foarte cuminte.

„M-am hotărât. Vreau ca fiul meu să fie un adevărat gentleman. Să aibă grijă de fete şi să le respecte”, a declarat vedeta Euforia TV. Ca atare, Anamaria a ieşit în oraş cu Bebe. L-a dus la restaurant. I-a arătat cum se comandă mâncarea şi cum e frumos să stai la masă, apoi la dus la shopping. Cei doi s-au oprit graţios în faţa unui magazin de bijuterii cu un nume foarte sugestiv, „Queen /King” -Regina fotbalului românesc şi Regele ei -cel mai scump băieţel din lume.

Cât de bine a înţeles Bebe să se poarte cu fetele şi ce a mai făcut familia Prodan-Reghecampf, aflaţi în fiecare duminică de la ora 20:00 la Euforia TV în “Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.