Modificări în programul Huet.Urban din cauza ploilor de sâmbătă seară

104

Scurta furtună apărută aseară a dat puțin peste cap programul Festivalului Huet.Urban goes Baroc. Ultimele două evenimente ale primei seri de festival, concertul Moonlight Breakfast și primul spectacol de videomapping din festival au fost amânate.

Cantitatea mare de apă căzută într-un timp foarte scurt a făcut imposibilă repornirea instalației de sonorizare și a proiectoarelor necesare spectacolului de mapping, prin urmare, cele două evenimente vor avea loc astăzi.

Astfel, programul festivalului Huet.Urban se schimbă pentru cea de-a doua zi de festival. The Noise vor concerta de la ora 20:30 până la 20:55. Concertul Tolouse Lautrec va începe la ora 21:10 și va dura 50 de minute. După concert va avea loc un prim spectacol de videomapping, urmat de concertul Moonlight Breakfast. Acest concert va începe la ora 22:15 și se va încheia la ora 23:05. Seara va fi închisă de un al doilea spectacol de videomapping, imediat după încheierea concertului. „Ne cerem scuze tuturor sibienilor care și-au dorit să vadă aceste două spectacole în prima zi de festival. Sunt două spectacole deosebite și am făcut tot posibilul să le găsim loc în cea de-a doua zi de festival”, spune Michael Engel, directorul Fundației Heritas. În cazul în care vor apărea probleme cauzate de vreme și pe parcursul zilei de astăzi, eventualele modificări vor fi anunțate pe http://www.facebook.com/Huet.Urban.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.